BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Welkom

Het bestuur van de vzw Rond de Watertoren heet u hartelijk welkom op hun webstek.
Met deze bedrijvenvereniging willen wij ijveren voor de belangen van alle bedrijven op de industriezones 4, 5, 6 en de Kortrijksesteenweg van Deinze. Hiervoor gaan wij een open en constructieve dialoog aan met de stad Deinze. Schepen Bruno Dhaenens en KMO-ambtenaar Isabelle Lefevre werken intensief met ons samen aan een beter ondernemersklimaat in Deinze.

Binnen deze vzw zijn alle bedrijven gelijk, zowel kleine als grote bedrijven krijgen hun eigen stem. Wij roepen iedereen hartelijk op om creatieve ideeën met ons te delen en om suggesties die het ondernemen efficiënter en aangenamer maken, aan ons te communiceren. Wij staan garant voor een opbouwende samenwerking met al onze collega’s-bedrijfsleiders en hebben ons persoonlijk geëngageerd om ook voor u, als bedrijfsleider, het verschil te maken.

Het lidgild bedraagt 150 euro exclusief BTW per jaar. U krijgt hiervoor een hele resem ledenvoordelen aangeboden. U ontdekt ze allemaal op onze activiteitenpagina. Wenst u ook lid te worden ? Contacteer ons via mail naar info@ronddewatertoren.be. U bent heel hartelijk welkom !

Het bestuur van Rond de Watertoren vzw
Mieke De Jans (Besttube), Kurt Hoste (MarcoBeth), Roland Coupez (Demival), Teun Vanderghote (Progressive)